Tagliatelle de brocolis, poulet et sauce Saint-Nectaire

Tagliatelle de brocolis, poulet et sauce Saint-Nectaire

3.2 31 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 1000 g d'eau
  • 2 c. à café de sel
  • 320 g de pâtes sèches aux œufs, type tagliatelle
  • 4 filets de poulet
  • 250 g de brocolis
  • 2 c. à café de poivre 5 baies
  • 40 g d'échalotes
  • 30 g de beurre
  • 200 g de fromage type Saint-Nectaire
  • 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1 branche de thym frais

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1116.8 mg
Białko 52.3 g
Kalorie 3439.3 kJ / 821.5 kcal
Tłuszcz 39.3 g
Błonnik 6.3 g
Tłuszcz nasycony 23.3 g
Węglowodany 60.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...