Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de saumon frais, coupé en morceaux de 2 cm
- 32 tomates cerise
- 11 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- le jus de 2 citrons jaunes
- 1000 g d'eau
- 200 g de riz
- 30 g de beurre, fondu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1935.5 kJ / 460.8 kcal
- Białko
- 28.5 g
- Węglowodany
- 41.8 g
- Tłuszcz
- 19.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.5 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 359.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Papillotes de poulet, petits pois et yaourt
35min
Papillote de turbot et petits légumes - Coulis de fruits rouges
1 Std. 15 Min
Brochette tricolore de saumon
30 min
Papillote de saumon aux petits légumes et couscous
40 min
Pavé de cabillaud au lard, boulgour et julienne de légumes
35min
Papillotes de saumon, courgettes et riz
40 min
Filet de poisson aux légumes d'été et couscous
50min
Papillotes de poulet, tomate et mozarella
35min
Boulettes de saumon, tagliatelle et sauce citron-aneth
30 min
Papillotes de saumon, poireaux et ravioles
30 min
Cabillaud à la moutarde, riz et sauce tomate
25min
Saumon poêlé sauce tomates cerise et épinards
35min