Röstis aux pommes de terre et épinards, œufs au plat

Röstis aux pommes de terre et épinards, œufs au plat

3.7 105 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions

Składniki

  • de pommes de terre à chair ferme
    600 g
  • d'eau
    500 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de farine
    1 c. à soupe
  • d'huile de tournesol
    2 c. à soupe
  • œufs
    4
  • de pousses d'épinards frais
    100 g
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 348 kcal / 1453 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...