Röstis aux pommes de terre et épinards, œufs au plat
TM6 TM5 TM31

Röstis aux pommes de terre et épinards, œufs au plat

3.8 (95 ocen)

Składniki

  • 600 g de pommes de terre, à chair ferme
  • 500 g d'eau
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 1 c. à soupe de farine
  • 2 c. à soupe d'huile de tournesol
  • 4 œufs
  • 100 g de pousses d'épinards frais
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1453 kJ / 348 kcal
Białko
16 g
Węglowodany
26 g
Tłuszcz
19 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy