Röstis aux pommes de terre et épinards, œufs au plat

Röstis aux pommes de terre et épinards, œufs au plat

3.7 117 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions

Składniki

  • 600 g de pommes de terre à chair ferme
  • 500 g d'eau
  • 1 c. à soupe de farine
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 2 c. à soupe d'huile de tournesol
  • 4 œufs
  • 100 g de pousses d'épinards frais
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 16 g
Kalorie 1453 kJ / 348 kcal
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...