Cuisse de dinde à la tomate et aux légumes

Cuisse de dinde à la tomate et aux légumes

4.6 74 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions

Składniki

  • d'oignons coupés en deux
    130 g
  • d'ail
    1 gousse
  • de gingembre frais
    15 g
  • d'huile d'olive et un peu pour les cuisses de dinde
    20 g
  • de tomates concassées en conserve
    380 g
  • de thym frais
    1 branche
  • feuille de laurier
    1
  • de sel
    7 pincées
  • de poivre moulu
    7 pincées
  • d'eau
    550 g
  • cuisses de dinde, sans peau et moyennes
    2
  • de carottes coupées en bâtonnets
    400 g
  • de chair de potimarron coupée en tranches (1 cm d'épaisseur)
    600 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 466.8 kcal / 1961.5 kJ
Białko 63.3 g
Tłuszcz 15.8 g
Węglowodany 16 g
Błonnik 7.8 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Sód 1323.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...