Menu veggie - Compotée d’aubergines aux câprons et au tofu grillé

Menu veggie - Compotée d’aubergines aux câprons et au tofu grillé

4.1 18 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • 100 g d'oignon coupé en morceaux d'1 cm de côté
  • 2 gousses d'ail coupées en deux
  • 450 g d'aubergines coupées en dés d’environ 1 cm de côté
  • 3 c. à soupe d'huile d'olive
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 300 g de tofu ferme coupé en dés
  • 10 g de vinaigre balsamique blanc
  • 60 g de câprons coupés en deux
  • 10 feuilles de basilic frais

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 10 g
Kalorie 792 kJ / 191 kcal
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...