Boulettes automnales butternut-châtaigne-champignon

Boulettes automnales butternut-châtaigne-champignon

4.3 137 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
25 pièces

Składniki

  • de cerneaux de noix
    80 g
  • de châtaignes cuites et pelées
    150 g
  • de chair de courge butternut coupée en cubes
    200 g
  • d'échalotes coupées en deux
    80 g
  • gousse d'ail
    1
  • de champignons de Paris frais coupés en deux
    200 g
  • d'huile d'olive
    40 g
  • de farine de pois chiche
    3 c. à soupe
  • de quatre-épices
    ½ c. à café
  • de sirop d'érable
    1 c. à soupe
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 62.4 kcal / 259 kJ
Białko 1.5 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 5.2 g
Błonnik 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...