Sepia en salsa de pimiento rojo con arroz blanco

Sepia en salsa de pimiento rojo con arroz blanco

4.5 127 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 raciones

Składniki

  • 2 dientes de ajo
  • 80 g de aceite de oliva
  • 1000 g de sepia limpia en trozos de 2 cm
  • 400 g de pimiento rojo en trozos de 2-3 cm
  • 400 g de tomate troceado en conserva
  • 2 ½ cucharaditas de sal
  • ½ cucharadita de azúcar
  • 200 g de arroz de grano largo
  • 400 g de agua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 1220.4 mg
Białko 33.1 g
Kalorie 1663 kJ / 398 kcal
Tłuszcz 15.7 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Węglowodany 31.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...