Judías verdes rehogadas y sardinas en papillote

Judías verdes rehogadas y sardinas en papillote

4.3 27 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 raciones

Składniki

  • aceite de oliva para engrasar
  • 8 sardinas frescas enteras limpias
  • 4 rodajas de limón
  • 7 pellizcos de sal
  • 150 g de cebolla en cuartos
  • ½ cucharadita de pimentón
  • 500 g de judías verdes frescas en trozos de 4-5 cm.
  • 200 g de agua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 32 g
Kalorie 1582 kJ / 378 kcal
Tłuszcz 24.6 g
Błonnik 4.1 g
Węglowodany 7.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...