Judías carillas con calamares en salsa americana en cocción lenta

Judías carillas con calamares en salsa americana en cocción lenta

4.2 34 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 godz. 10 min
4 raciones

Składniki

  • 250 g de judías carilla secas
  • 2 dientes de ajo
  • 200 g de cebolla en cuartos
  • 70 g de pimiento verde
  • 70 g de pimiento rojo
  • 30 g de aceite de oliva
  • 1 cucharada de pimentón
  • 1 pastilla de caldo
  • 240 g de calamares en salsa americana en conserva
  • 1 cucharadita de sal
  • 600 g de agua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 487.4 mg
Białko 23.3 g
Kalorie 1265 kJ / 302 kcal
Tłuszcz 9.2 g
Błonnik 13.9 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Węglowodany 31.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...