Urządzenia i Akcesoria
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
La sauce marchand de vin
-
100 g d'échalotes coupées en deux
-
400 g de vin rouge type bordeaux
-
100 g d'eau
-
1 c. à café de fond de veau déshydraté
-
150 g de beurre coupé en morceaux
La côte de bœuf
-
1 côte de bœuf (taille adaptée à celle du Varoma)
-
500 g d'eau
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
63.5 mg
Białko
7.3 g
Kalorie
1168.7 kJ /
282.5 kcal
Tłuszcz
21.2 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
13.8 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°24
47 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Ravioles sauce au foie gras
40 min
Sauce bordelaise
45 min
Sauce marchand de vin
1 godz. 15 min
Sauce madère
35 min
Sauce gribiche
15 min
Sauce au poivre
25 min
Sauce hollandaise
15 min
Sauce hollandaise
15 min
Sauce béarnaise
40 min
Sauce choron
20 min
Côte de bœuf, sauce moutarde
2 godz.
Œuf poché sauce meurette
1 godz.