Côte de bœuf et sauce marchand de vin

Côte de bœuf et sauce marchand de vin

2.9 29 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions

Składniki

La sauce marchand de vin
  • 100 g d'échalotes coupées en deux
  • 400 g de vin rouge type bordeaux
  • 100 g d'eau
  • 1 c. à café de fond de veau déshydraté
  • 150 g de beurre coupé en morceaux
La côte de bœuf
  • 1 côte de bœuf (taille adaptée à celle du Varoma)
  • 500 g d'eau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 63.5 mg
Białko 7.3 g
Kalorie 1168.7 kJ / 282.5 kcal
Tłuszcz 21.2 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 13.8 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...