Cuisson des bigorneaux

Cuisson des bigorneaux

5.0 9 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • de bigorneaux
    600 g
  • d'eau
    1500 g
  • de gros sel
    1 c. à soupe
  • d'ail
    1 gousse
  • de persil frais équeuté
    1 brin

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 152.5 kcal / 644.8 kJ
Białko 30 g
Tłuszcz 3.5 g
Węglowodany 0.3 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Sód 1654.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...