Cuisson des bigorneaux

Cuisson des bigorneaux

5.0 9 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • 600 g de bigorneaux
  • 1500 g d'eau
  • 1 c. à soupe de gros sel
  • 1 gousse d'ail
  • 1 brin de persil frais équeuté

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1654.3 mg
Białko 30 g
Kalorie 644.8 kJ / 152.5 kcal
Tłuszcz 3.5 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Węglowodany 0.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...