Urządzenia i Akcesoria
Cuisson des bigorneaux
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
600 g de bigorneaux
-
1500 g d'eau
-
1 c. à soupe de gros sel
-
1 gousse d'ail
-
1 brin de persil frais équeuté
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1654.3 mg
Białko
30 g
Kalorie
644.8 kJ /
152.5 kcal
Tłuszcz
3.5 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°20
41 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Maquereaux à la moutarde
30 min
Ormeaux poêlés au beurre d'orange
Brak ocen
Salade de pommes de terre aux coques
40 min
Beurre blanc
25 min
Dorer des échalotes
25 min
La cuisson des langoustines
40 min
Palourdes au cidre
35 min
Palourdes et amandes farcies
40 min
Langoustines vapeur, mayonnaise au safran
50 min
DECEMBRE - Coquille Saint-Jacques bretonne de Marguerite - Eric Robert
1 godz. 30 min
Bulots au court-bouillon
2 godz.
Coquille Saint-Jacques gratinée
45 min