![Cuisson des bigorneaux Cuisson des bigorneaux](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D23A9303-AF41-4A6B-92D1-1102B15284DA/Derivates/30e569af-7fd5-4ced-be1e-19ee8b541477.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de bigorneaux
- 1500 g d'eau
- 1 c. à soupe de gros sel
- 1 gousse d'ail
- 1 brin de persil frais, équeuté
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 644.8 kJ / 152.5 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 3.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 1654.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rillettes de maquereau au fromage frais et aux herbes
1h
Palourdes et amandes farcies
40min
Beurre blanc
25 Min
Bulots au court-bouillon
2 Std.
Rillette de sardine au citron
5min
Rillettes de maquereau
1h 30min
Mini-feuilletés d’andouille et pomme, sauce au camembert
1 godz. 25 min
La cuisson des langoustines
40min
Palourdes au cidre
35 Min
Œufs mimosas à la sardine
35 Min
Rougail saucisse
50min
Langoustines vapeur, mayonnaise au safran
50min