Moules farcies au beurre d'ail

Moules farcies au beurre d'ail

4.9 74 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 2 gousses d'ail
  • 1 branche de persil frais
  • 170 g de beurre coupé en morceaux
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 100 g de vin blanc
  • 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
  • 50 g de chapelure

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 8 g
Kalorie 1688 kJ / 408.8 kcal
Tłuszcz 36.8 g
Błonnik 0.8 g
Węglowodany 10.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...