Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 60 g d'huile de tournesol
- 20 g de vinaigre de cidre
- 4 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1598.7 kJ / 388.7 kcal
- Białko
- 0.7 g
- Węglowodany
- 5.3 g
- Tłuszcz
- 40 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vinaigrette aux fines herbes
10min
Vinaigrette au vinaigre de xérès
5min
Jus de tomate
5min
Jus de tomate
10min
Sauce crémeuse aux herbes
10min
Vinaigrette au gingembre
10min
Vinaigrette balsamique à la moutarde
10min
Mayonnaise d'avocat
15min
Mayonnaise au yaourt
5min
Œufs mimosas à la sardine
35min
Sauce allégée aux herbes
10min
Sauce mayonnaise
10min