Sauté d'agneau aux légumes

Sauté d'agneau aux légumes

3.5 22 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 25 g d'huile de colza
  • 500 g de sauté d'agneau coupé en morceaux
  • beurre pour la poêle
  • 100 g de vin blanc
  • 300 g d'eau
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1 branche de thym frais
  • 1 feuille de laurier
  • 200 g de carottes nouvelles coupées en tronçons de 3 cm
  • 200 g de navets nouveaux, coupés en quatre
  • 200 g de pommes de terre coupées en cubes
  • 300 g de petits pois frais

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 239 mg
Białko 24.3 g
Kalorie 1565.5 kJ / 375.5 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 8.3 g
Tłuszcz nasycony 6.5 g
Węglowodany 17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...