Sauté d'agneau aux légumes

Sauté d'agneau aux légumes

3.4 20 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en deux
    80 g
  • d'huile de colza
    25 g
  • de sauté d'agneau coupé en morceaux
    500 g
  • beurre pour la poêle
  • de vin blanc
    100 g
  • d'eau
    300 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de thym frais
    1 branche
  • feuille de laurier
    1
  • de carottes nouvelles coupées en tronçons de 3 cm
    200 g
  • de navets nouveaux, coupés en quatre
    200 g
  • de pommes de terre coupées en cubes
    200 g
  • de petits pois frais
    300 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 375.5 kcal / 1565.5 kJ
Białko 24.3 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 17 g
Błonnik 8.3 g
Tłuszcz nasycony 6.5 g
Sód 239 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...