Verdinas con gambones en cocción lenta

Verdinas con gambones en cocción lenta

4.2 77 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 16 godz. 30 min
4 raciones

Składniki

  • 250 g de alubias verdinas secas
  • 12 gambones crudos enteros
  • 80 g de aceite de oliva
  • 250 g de vino blanco
    250 g de brandy
  • 650 g de agua
  • 2 - 3 dientes de ajo
  • 4 - 5 ramitas perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 150 g de cebolla en cuartos
  • 1 pastilla de caldo de pescado
  • 1 cucharada de harina de trigo
  • 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
  • ½ - 1 cucharadita de sal

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 688.6 mg
Białko 20.1 g
Kalorie 1662 kJ / 397 kcal
Tłuszcz 21.4 g
Błonnik 13.1 g
Tłuszcz nasycony 3.2 g
Węglowodany 31.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...