Borrajas con almendras y jamón

4.0 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 raciones

Składniki

  • 1000 g de agua
  • 1 cucharadita de sal
  • 800 g de borrajas (solo los tallos) limpias, en trozos de 8 cm
  • 100 g de aceite de oliva
  • 4 dientes de ajo en láminas finas
  • 40 g de almendra laminada
  • 200 g de jamón serrano en lonchas muy finas

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 2100.6 mg
Białko 19.8 g
Kalorie 1769 kJ / 422 kcal
Tłuszcz 35.3 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 5.6 g
Węglowodany 9.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...