Bruschetta de tomate con huevo a baja temperatura

Bruschetta de tomate con huevo a baja temperatura

4.4 35 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 raciones

Składniki

  • 2 dientes de ajo
  • 30 g de aceite de oliva (y algo más para tostar el pan)
  • 400 g de tomate troceado en conserva
  • 7 pellizcos de sal
  • ½ cucharadita de tomillo seco
  • 4 rebanadas de pan
  • 1300 g de agua
  • 4 huevos L (63-73 g) a temperatura ambiente
  • 4 pellizcos de pimienta negra molida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 1138.6 mg
Białko 13 g
Kalorie 1315 kJ / 314.7 kcal
Tłuszcz 16.3 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 3.2 g
Węglowodany 28.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...