Wersje kompatybilne
Bruschetta de tomate con huevo a baja temperatura
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva (y algo más para tostar el pan)
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 7 pellizcos de sal
- ½ cucharadita de tomillo seco
- 4 rebanadas de pan
- 1300 g de agua
- 4 huevos L (63-73 g) a temperatura ambiente
- 4 pellizcos de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1315 kJ / 314.7 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 28.7 g
- Tłuszcz
- 16.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.2 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 1138.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Espinacas coreanas (Sigeumchi-namul) - Corea
20min
Espaguetis negros con gambas agridulces
30 min
Langostinos picantes en salsa de leche de coco y tomate
35 min
Blinis con tartar de salmón
1h 20 min
Cintas de espárragos blancos y verdes con huevos y tapenade
30 min
Mousse de chocolate y caramelo salado
1h 45 min
Pad thai de langostinos
30 min
Champiñones empanados con salsa de cabrales
30 min
Huevo poché sobre parmentier con trufa negra
40 min
Tostas con tomates cherry, burrata y pesto de tallos de zanahoria
20min
Galette bretona con beicon, champiñones y huevo
30 min
Mejillones al curry
30 min