Lentejas con cerdo al garam masala

Lentejas con cerdo al garam masala

4.5 56 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
6 raciones

Składniki

  • 350 g de lentejas pardinas
  • 50 g de aceite de oliva
  • 2 dientes de ajo
  • 400 g de aguja de cerdo en dados de 2 cm
  • 150 g de pimiento rojo en dados de 2 cm
  • 1 - 1 ½ cucharadas de garam masala
  • 80 g de tomate frito estilo casero
  • 400 g de leche de coco
  • 400 g de caldo de carne
    400 g de agua
  • 1 cucharadita de sal

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 760.7 mg
Białko 19.7 g
Kalorie 1811 kJ / 433 kcal
Tłuszcz 34.4 g
Błonnik 6.7 g
Tłuszcz nasycony 18.4 g
Węglowodany 13.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...