Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g de parmesan, coupé en dés
- 1 brin de romarin frais (10 cm), effeuillé
- 200 g de farine de blé
- 120 g de beurre mou, coupé en dés
- 40 g d'eau
- du poivre moulu
- 50 g d'olives noires dénoyautées
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 229 kJ / 55 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 4 g
Alternatywne przepisy
Biscuits au comté
1j
Tapenade de tomates
5 min
Cake pesto et tomates séchées
40 min
Sablés à l'emmental et au carvi
2 godz. 20 min
Minicakes chorizo-feta
35 Min
Sablés au parmesan et au sésame
25 min
Cookies fleur de sel, parmesan et herbes de provence
45 Min
Dip de feta et de poivron (ktipiti grec)
20 min
Sablés au parmesan
1j
Sablés au pesto et au parmesan
35 Min
Cookies au chorizo et aux tomates séchées
50 menit
Cookies jambon, parmesan et origan
45 Min