Lotte sauce vallée d’Auge

Lotte sauce vallée d’Auge

2.9 48 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
2 portions

Składniki

  • 80 g d'oignon coupé en quatre
  • 200 g de lardons fumés
  • 400 g de champignons de Paris frais coupés en quatre
  • 500 g de cidre brut
  • 350 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de volaille
  • 2 filets de lotte, sans peau et sans arêtes coupés en trois (voir "Conseil(s)")
  • 20 g de fécule de maïs délayée avec un peu d'eau
  • 150 g de crème liquide 30-40% m.g.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 2447.5 mg
Białko 78.5 g
Kalorie 3672 kJ / 878.5 kcal
Tłuszcz 50.5 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 25.5 g
Węglowodany 20.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...