Lotte sauce vallée d’Auge

Lotte sauce vallée d’Auge

2.9 46 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
2 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en quatre
    80 g
  • de lardons fumés
    200 g
  • de champignons de Paris frais coupés en quatre
    400 g
  • de cidre brut
    500 g
  • d'eau
    350 g
  • de bouillon de volaille
    1 cube
  • filets de lotte, sans peau et sans arêtes coupés en trois (voir "Conseil(s)")
    2
  • de fécule de maïs délayée avec un peu d'eau
    20 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    150 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 878.5 kcal / 3672 kJ
Białko 78.5 g
Tłuszcz 50.5 g
Węglowodany 20.5 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 25.5 g
Sód 2447.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...