Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de espárragos verdes
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 40 g de almendras crudas sin piel
-
1
ñora sin pepitas
lub 1 pimiento choricero sin pepitas - 2 dientes de ajo
- 1 rebanada de pan (10 g aprox.) en trozos
- 200 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1420 kJ / 340 kcal
- Białko
- 9.07 g
- Węglowodany
- 11.26 g
- Tłuszcz
- 28.71 g
- Błonnik
- 6.11 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Porra antequerana
1h 10 min
Alcachofas con habitas al azafrán
50 min
Espinacas con garbanzos a la sevillana
45 min
Berenjenas al ajillo
50 min
Alcachofas a la cerveza
45 min
Habas tiernas rehogadas
30 min
Gazpachuelo
35 min
Mero en amarillo
45 min
Berenjenas de Almagro encurtidas (Castilla La Mancha)
96h 20min
Acelgas en adobillo
40 min
Tortillitas de bacalao (Pataniscas)
50 min
Arroz con higaditos de pollo
1h 20 min