Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de presa de cerdo ibérica
- 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 ramita de romero fresco
- 250 g de agua
- 100 g de queso torta del Casar
- 200 g de nata líquida
- 200 g de uvas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1992 kJ / 476 kcal
- Białko
- 35.14 g
- Węglowodany
- 10.36 g
- Tłuszcz
- 32.72 g
- Błonnik
- 0.31 g
Alternatywne przepisy
Lubina en salsa de salmorreta
25 menit
Solomillo de cerdo con salsa Cumberland
40min
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 menit
Gallo con salsa de pimientos
30min
Solomillos de pollo con setas
1j
Dorada con salsa Bercy
35min
Solomillo de ternera en papillote con salsa de vermut
50min
Solomillo de cerdo con salsa de vino tinto y zanahorias al vapor
45min
Medallones de solomillo de cerdo al limón para dos
35min
Solomillo de ternera al Pedro Ximénez para dos
25 menit
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza
30min
Solomillo de cerdo al ajillo en papillote
45min