Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de presa de cerdo ibérica
- 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 ramita de romero fresco
- 250 g de agua
- 100 g de queso torta del Casar
- 200 g de nata líquida
- 200 g de uvas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1992 kJ / 476 kcal
- Białko
- 35.14 g
- Węglowodany
- 10.36 g
- Tłuszcz
- 32.72 g
- Błonnik
- 0.31 g
Alternatywne przepisy
Bacalao dorado
25 Min
Medallones de solomillo de cerdo al limón para dos
35min
Solomillo de ternera en papillote con salsa de vermut
50min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (HESTAN CUE)
40min
Remojón de naranja y bacalao
30min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza
30min
Popietas de gallo con salsa de mantequilla y limón
20 Min
Magret de pato con salsa de granada
45min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1 Std.
Bacalao con ajetes y pilpil
25 Min
Solomillo de cerdo con salsa de vino tinto y zanahorias al vapor
45min
Solomillo de cerdo al ajillo en papillote
45min