
Urządzenia i Akcesoria
Sauté de veau au pineau-des-charentes et pommes de terre
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
d'oignons coupés en morceaux150 g
-
d'ail1 gousse
-
d'huile d'olive45 g
-
de sauté de veau800 g
-
d'eau300 g
-
de pineau des Charentes150 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts½ c. à café
-
de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
de pommes de terre coupées en morceaux800 g
-
de fécule de maïs30 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
788 kcal /
3306.3 kJ
Białko
67.3 g
Tłuszcz
31.8 g
Węglowodany
44.8 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Sód
264 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°24
47 Przepisów
Francja
Francja