Sauté de veau au pineau-des-charentes et pommes de terre

Sauté de veau au pineau-des-charentes et pommes de terre

3.0 32 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 150 g d'oignons coupés en morceaux
  • 1 gousse d'ail
  • 45 g d'huile d'olive
  • 800 g de sauté de veau
  • 300 g d'eau
  • 150 g de pineau des Charentes
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 800 g de pommes de terre coupées en morceaux
  • 30 g de fécule de maïs

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 264 mg
Białko 67.3 g
Kalorie 3306.3 kJ / 788 kcal
Tłuszcz 31.8 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Węglowodany 44.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...