Sauté de veau au pineau-des-charentes et pommes de terre

Sauté de veau au pineau-des-charentes et pommes de terre

3.1 31 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • d'oignons coupés en morceaux
    150 g
  • d'ail
    1 gousse
  • d'huile d'olive
    45 g
  • de sauté de veau
    800 g
  • d'eau
    300 g
  • de pineau des Charentes
    150 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café
  • de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de pommes de terre coupées en morceaux
    800 g
  • de fécule de maïs
    30 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 788 kcal / 3306.3 kJ
Białko 67.3 g
Tłuszcz 31.8 g
Węglowodany 44.8 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Sód 264 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...