Spaetzles à l'alsacienne

Spaetzles à l'alsacienne

3.7 104 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 200 g de poitrine fumée cuite en tranches
  • 30 g de beurre
  • 250 g de champignons de Paris frais coupés en quatre
  • 150 g d'eau
  • 200 g de lait
  • du sel
  • 250 g de pâtes sèches type spaetzles (voir "Conseil(s)")
  • 80 g de fromage blanc nature
  • 80 g de munster coupé en dés
  • du poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 25 g
Kalorie 2370 kJ / 567 kcal
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 50 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...