Spaetzles à l'alsacienne

Spaetzles à l'alsacienne

3.7 99 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • de poitrine fumée cuite en tranches
    200 g
  • de beurre
    30 g
  • de champignons de Paris frais coupés en quatre
    250 g
  • d'eau
    150 g
  • de lait
    200 g
  • du sel
  • de pâtes sèches type spaetzles (voir "Conseil(s)")
    250 g
  • de fromage blanc nature
    80 g
  • de munster coupé en dés
    80 g
  • du poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 567 kcal / 2370 kJ
Białko 25 g
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 50 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...