Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de noisettes
- 500 g eau
- 4 œufs
- 60 g de bacon, en petits morceaux
- 8 feuilles d'estragon frais
- 4 c. à soupe de crème fraîche allégée
- sel
- poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 697 kJ / 168 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 13 g
Alternatywne przepisy
Tortilla aux oignons et aux lardons
50min
Œuf cocotte à l'oseille
40 min
Œufs brouillés aux asperges
35min
Salade Caesar light
35min
Poulet au speck, mozzarella et tomates
35min
Œufs cocotte au saumon, lardons et mascarpone
20 min
Œufs brouillés, asperges et tartines
25min
Poitrine de porc, chorizo et purée de maïs
30 min
Œuf cocotte aux champignons et oignons
30 min
Œuf cocotte aux champignons et lardons, purée de carotte
1 Std. 15 Min
Filet mignon aux herbes, mousseline de carottes
1h
Œufs cocotte aux petits pois, asperges et jambon
35min