Rougail aux chipolatas

Rougail aux chipolatas

4.0 89 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • de cives coupées en morceaux (réserver 2 tiges)
    200 g
    200 g d'oignons nouveaux, coupés en morceaux (réserver 2 tiges)
  • gousses d'ail
    4
  • de gingembre frais pelé et coupé en morceaux
    30 g
  • de piments verts doux, coupés en rondelles
    100 g
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de concentré de tomate
    40 g
  • de tomates pelées, épépinées et concassées
    750 g
  • d'eau
    100 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • chipolatas
    6
  • d'huile de tournesol
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 389 kcal / 1619 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 28 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...