
Urządzenia i Akcesoria
Rougail aux chipolatas
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
de cives coupées en morceaux (réserver 2 tiges)200 g
-
gousses d'ail4
-
de gingembre frais pelé et coupé en morceaux30 g
-
de piments verts doux, coupés en rondelles100 g
-
d'huile d'olive30 g
-
de concentré de tomate40 g
-
de tomates pelées, épépinées et concassées750 g
-
d'eau100 g
-
du sel
-
du poivre moulu
-
chipolatas6
-
d'huile de tournesol1 c. à soupe
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
389 kcal /
1619 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix® n°11
67 Przepisów
Francja
Francja