
Urządzenia i Akcesoria
Panierowana cebula bhaji
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
15 kawałków
Składniki
-
ciecierzycy, suszonej150 g
-
cebuli pokrojonej w 5 mm plastry200 g
-
kurkumy, suszonej, mielonej½ łyżeczki
-
papryczki piri piri, suszonej, mielonej¼ - ½ łyżeczki
-
czosnku, mielonego½ łyżeczki
-
imbiru, suszonego, mielonego1 łyżeczka
-
kminu rzymskiego, mielonego1 łyżeczka
-
soli1 łyżeczka
-
wody150 g
-
olej do głębokiego smażenia
-
limonka do skropienia
Wartości odżywcze na 1 kawałek
Kalorie
125 kcal /
523 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KUCHNIA INDYJSKA
11 Przepisów
Polska
Polska