Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La crème
- 250 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 100 g de lait
- 4 jaunes ďœufs
- 1 c. à café rase d'extrait naturel de vanille
- 50 g de cassonade
Le tartare de fruits
- 1 mangue, détaillée en dés
- 2 bananes, coupées en rondelles
- 4 fruits de la Passion, jus et pulpe
- 40 g de cassonade
- 2 c. à soupe de rhum
- Wartości odżywcze
- na 6 portions
- Kalorie
- 8190 kJ / 1959 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 215 g
- Tłuszcz
- 107 g
- Błonnik
- 42 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Petit soufflé à la pistache, cœur chocolat
30min
Crème d'amande aux raisins
1hod. 40min
Blanc-manger au speculoos, crème anglaise à la chicorée - Nicolas Gautier
6 godz. 30 min
Fraîcheur de nectarine
25min
Crème brûlée à la violette
2小时 15 分钟
Sabayon aux raisins
15 Min
Fenetra de Toulouse
1 Std. 30 Min
Gratin d'abricots façon frangipane
55min
Crème brûlée ananas-coco sans sucre ajouté
25min
Sabayon gratiné aux clémentines
25min
Crème renversée au café
2 Std.
Crème glacée mascarpone
5h