Urządzenia i Akcesoria
Glace rhum raisins
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 12 godz.
800 g
Składniki
La veille
-
140 g de raisins secs
-
100 g de rhum
-
1 gousse de vanille fendue en deux dans la longueur
-
300 g de lait
-
200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
-
5 jaunes d'œufs
-
100 g de sucre en poudre
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 800 g
Białko
30 g
Kalorie
8799 kJ /
2105 kcal
Tłuszcz
103 g
Błonnik
9 g
Węglowodany
206 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glaces
15 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Glace à la fraise façon italienne
40 min
Sorbet citron vert
12 godz.
Glace à la pistache
12 godz.
Glace menthe-chocolat
12 godz.
Mont-Blanc glacé
4 godz. 20 min
Glace à la réglisse
3 godz. 45 min
Sorbet au citron et au limoncello
4 godz. 10 min
Sorbet poire avec morceaux
12 godz.
Truffes à la crème de whisky
2 godz. 20 min
Sorbet à l'orange
12 godz.
Crème glacée mascarpone
5 godz.
Glace au café
12 godz.