Mousse de foies de volaille aux pistaches

Mousse de foies de volaille aux pistaches

4.7 64 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 24 godz. 20 min
10 portions

Składniki

  • 75 g d'oignon coupé en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 150 g de beurre demi-sel ramolli et coupé en morceaux
  • 1 bouquet garni (thym, laurier, persil)
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 250 g de foies de volaille
  • 1 c. à soupe de cognac
  • 60 g de pistaches, décortiquées et non salées hachées grossièrement au couteau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 6.5 g
Kalorie 778 kJ / 187 kcal
Tłuszcz 16.4 g
Błonnik 1.1 g
Węglowodany 2.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...