Mousse de foies de volaille aux pistaches

Mousse de foies de volaille aux pistaches

4.7 58 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 24 godz. 20 min
10 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en deux
    75 g
  • gousse d'ail
    1
  • de beurre demi-sel ramolli et coupé en morceaux
    150 g
  • de foies de volaille
    250 g
  • bouquet garni (thym, laurier, persil)
    1
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de cognac
    1 c. à soupe
  • de pistaches, décortiquées et non salées hachées grossièrement au couteau
    60 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 187 kcal / 778 kJ
Białko 6.5 g
Tłuszcz 16.4 g
Węglowodany 2.6 g
Błonnik 1.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...