
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 g d'oignon coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 150 g de beurre demi-sel ramolli et coupé en morceaux
- 250 g de foies de volaille
- 1 bouquet garni (thym, laurier, persil)
- ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de cognac
- 60 g de pistaches, décortiquées et non salées hachées grossièrement au couteau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 187 kcal / 778 kJ
- Białko
- 6.5 g
- Tłuszcz
- 16.4 g
- Węglowodany
- 2.6 g
- Błonnik
- 1.1 g