Wersje kompatybilne
Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 1000 g de faisselle
Le jour même
- 500 g d'abricots frais, dénoyautés
- 50 g de sucre en poudre
- 4 capsules de graines de cardamome verte
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 568 kJ / 135 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crumble pommes-cerises (sans gluten et sans lactose)
50min
Compotée de fruits d'été aux épices
45 min
Glace au litchi, coulis de framboise
6 godz. 20 min
Crémet sur lit d'abricot, coulis de framboises
13 Std. 30 Min
Terrine de yaourt aux myrtilles et son coulis
12h 15min
Abricots vapeur, sirop à la cardamome
40 min
Crème au chèvre, coulis de fraise, fraises fraîches et meringues
4 Std.
Clafoutis aux cerises amarena et lait d'amande
3h
Coulis de fruits
10min
Compotée de fruits d'automne
30 min
Gratin de figues
25min
Compotée de fruits d'automne et ses madeleines
1h