![Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/470848E7-88EF-4191-AC67-0552C932DA4C/Derivates/2E47F30F-8772-45FA-B1EF-B7D79A351699.jpg)
Wersje kompatybilne
Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 1000 g de faisselle
Le jour même
- 500 g d'abricots frais, dénoyautés
- 50 g de sucre en poudre
- 4 capsules de graines de cardamome verte
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 568 kJ / 135 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Terrine de yaourt aux myrtilles et son coulis
12h 15min
Pannacotta noix de cajou, coulis de framboises
2h 30min
Compotée de pruneaux, cannelle et vanille
12óra
Riz au lait au coulis de framboises
50min
Papillote de pêches aux fruits rouges
30min
Glace au litchi, coulis de framboise
6 godz. 20 min
Crémet sur lit d'abricot, coulis de framboises
13 godz. 30 min
Pêche pochée au thym
3h 20min
Glace à la verveine et coulis de framboises
16 Std. 30 Min
Coulis de fruits
10min
Glace au chèvre et son coulis de fraises
12óra
Nougat glacé et son coulis de fruits rouges
12h 30min