Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 citron jaune non traité
- ½ gousse de vanille
- 700 g de sucre à confiture
- 1000 g de pastèque, coupée en morceaux et épépinée
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 3284.2 kJ / 770.8 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 191 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 1.5 g
Alternatywne przepisy
Confiture de clémentines
50 Min
Confiture tomate-vanille
1 Std.
Confiture de poires
6 Std.
Confiture pêche-myrtille
6 Std.
Confiture de melon au basilic
2h 40min
Confiture de prunes à l'armagnac
6 Std.
Confiture d'abricots
6 Std.
Gelée de raisin
6 Std.
Confiture melon-anis
6 Std.
Confiture de pommes et de kiwis
1 Std. 50 Min
Confiture de figues
1 Std. 30 Min
Confiture de tomates vertes
24h