Muffins mexicains épicés aux olives et poivrons

Muffins mexicains épicés aux olives et poivrons

3.8 39 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions

Składniki

  • poivron rouge coupé en morceaux
    ½
  • de ricotta
    250 g
  • œufs
    3
  • de farine de maïs
    110 g
  • de levure chimique (½ sachet)
    1 c. à café
  • d'olives noires dénoyautées et grossièrement hachées
    50 g
  • d'origan déshydraté
    1 c. à soupe
  • de graines de cumin
    ½ c. à soupe
  • piment rouge frais haché
    ½
    1 pincée de piment en poudre
  • du sel
  • du poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 172 kcal / 720 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...