Urządzenia i Akcesoria
Bibeleskaes alsacien
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
690 g
Składniki
-
500 g de faisselle
-
3 échalotes coupées en morceaux
-
1 - 2 gousses d'ail
-
1 botte de ciboulette fraîche coupée en tronçons
-
100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
-
du sel
-
du poivre moulu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
0.9 g
Kalorie
98.8 kJ /
23.6 kcal
Tłuszcz
1.7 g
Węglowodany
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kouglof
3 godz. 20 min
Spätzles aux girolles
50 min
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3 godz.
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2 godz. 45 min
Beurre d'escargot
10 min
Pâté lorrain
15 godz. 30 min
Spaetzles à l'alsacienne
40 min
Streusel
2 godz.
Spritzbredele
25 min
Bredele
12 godz. 45 min
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55 min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1 godz. 10 min