Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de faisselle
- 3 échalotes, coupées en morceaux
- 1 - 2 gousses d'ail
- 1 botte de ciboulette fraîche, coupée en tronçons
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- du sel
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 98.8 kJ / 23.6 kcal
- Białko
- 0.9 g
- Węglowodany
- 1.2 g
- Tłuszcz
- 1.7 g
Alternatywne przepisy
Menu light - Salade aux figues, raisins, feta et quinoa
30 Min
Bredele à la noisette
1 Std.
Spritzbredele
25min
Butterbredele
2h 30min
Spaetzles à l'alsacienne
40 Min
Galette des rois pomme-cannelle
3 godz.
Bredele
12h 45 min
Bredele à la cannelle
1 Std.
Pickles de radis roses et noirs
1h 15min
Biscuits pain d'épices
45 Min
Manneles
1 Std. 30 Min
Spätzles aux girolles
50 Min