Pasta con cavolo rosso e pistacchi (senza glutine)

Pasta con cavolo rosso e pistacchi (senza glutine)

4.5 47 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • 40 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
  • 50 g di scalogno a pezzi
  • 1 peperoncino piccante rosso, fresco
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 300 g di cavolo rosso a listarelle
  • 100 g di vino bianco
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 320 g di pasta secca tipo fusilli (senza glutine)
  • 60 g di panna (min. 30% di grassi)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 425.1 mg
Białko 9.6 g
Kalorie 1964.4 kJ / 469.5 kcal
Tłuszcz 18.6 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 4.5 g
Węglowodany 70.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...