Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g di cipolle bianche a fette sottili (0.5 cm)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato
- pane casereccio a fette, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1058 kJ / 252.7 kcal
- Białko
- 23.8 g
- Węglowodany
- 6.9 g
- Tłuszcz
- 13.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 2255.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Calamari alla napoletana
40min
Baccalà alla livornese
35min
Baccalà, patate e funghi
45 Min
Baccalà all'olio con scarola e olive
1 Std. 10 Min
Seppie in zimino
40min
Zuppa di baccalà
1小时
Baccalá alle olive
25min
Stoccafisso con i porri
50min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50min
Baccalà alla portoghese
1 Std. 10 Min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Baccalà alla ligure
1小时