Zuppa di baccalà alle cipolle

Zuppa di baccalà alle cipolle

4.7 83 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 120 g di cipolle bianche a fette sottili (0.5 cm)
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 400 g di polpa di pomodoro
  • 500 g di baccalà ammollato e dissalato
  • pane casereccio a fette, a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 2255.2 mg
Białko 23.8 g
Kalorie 1058 kJ / 252.7 kcal
Tłuszcz 13.6 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 6.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...