Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g di cipolle bianche a fette sottili (0.5 cm)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato
- pane casereccio a fette, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1058 kJ / 252.7 kcal
- Białko
- 23.8 g
- Węglowodany
- 6.9 g
- Tłuszcz
- 13.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 2255.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Baccalà alla ligure
1sa
Moscardini al limone
30 Min
Alici alla Reggina
45 dk
Baccalà alla livornese
35 dk
Zuppa di baccalà
1sa
Baccalà gratinato
50 dk
Baccalá alle olive
25 min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50 dk
Baccalà alla portoghese
1 Std. 10 Min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Anelli di totano in umido
30 Min
Seppie in zimino
40 dk