Tartare di pesce spada, melanzane e mentuccia

Tartare di pesce spada, melanzane e mentuccia

4.9 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
1 porzione

Składniki

  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 250 g di melanzane a dadini (2 cm)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 200 g di pesce spada fresco, a pezzi (vedere consigli)
  • 1 rametto di mentuccia le foglioline lavate
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • fette di pane tostato, a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 36.6 g
Kalorie 2297 kJ / 549 kcal
Tłuszcz 39.4 g
Błonnik 6.6 g
Tłuszcz nasycony 140 g
Węglowodany 8.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...