Tartare di pesce spada, melanzane e mentuccia
TM5 TM6

Tartare di pesce spada, melanzane e mentuccia

4.9 (9 ocen)

Składniki

  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di melanzane a dadini (2 cm)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 200 g di pesce spada fresco, a pezzi (vedere consigli)
  • 1 rametto di mentuccia, le foglioline lavate
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • fette di pane tostato, a piacere

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2297 kJ / 549 kcal
Białko
36.6 g
Węglowodany
8.8 g
Tłuszcz
39.4 g
Tłuszcz nasycony
140 g
Błonnik
6.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy