
Urządzenia i Akcesoria
蘆筍炒磨菇
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切片50 克
-
水30 克
-
蘆筍 ,切段300 克
-
蘑菇 ,對半切300 克
-
鹽¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
69 kcal /
288 kJ
Białko
3.03 g
Tłuszcz
2.935 g
Węglowodany
8.389 g
Błonnik
3.058 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季家常菜
71 Przepisów
Tajwan
Tajwan