蘆筍炒磨菇
TM5 TM6

蘆筍炒磨菇

4.4 (14 ocen)

Składniki

  • 10 克 蒜頭
  • 10 克 油
  • 50 克 紅蘿蔔 ,去皮,切片
  • 30 克 水
  • 300 克 蘆筍 ,切段
  • 300 克 蘑菇 ,對半切
  • ¼ 茶匙 鹽

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
288 kJ / 69 kcal
Białko
3.03 g
Węglowodany
8.389 g
Tłuszcz
2.935 g
Błonnik
3.058 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy