Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 蒜頭
- 10 克 油
- 50 克 紅蘿蔔 ,去皮,切片
- 30 克 水
- 300 克 蘆筍 ,切段
- 300 克 蘑菇 ,對半切
- ¼ 茶匙 鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 288 kJ / 69 kcal
- Białko
- 3.03 g
- Węglowodany
- 8.389 g
- Tłuszcz
- 2.935 g
- Błonnik
- 3.058 g