蘆筍炒磨菇

蘆筍炒磨菇

4.4 14 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    10 克
  • 10 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切片
    50 克
  • 30 克
  • 蘆筍 ,切段
    300 克
  • 蘑菇 ,對半切
    300 克
  • ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 69 kcal / 288 kJ
Białko 3.03 g
Tłuszcz 2.935 g
Węglowodany 8.389 g
Błonnik 3.058 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...