Urządzenia i Akcesoria
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Vegetables
-
vegetarian hard cheese cut in pieces (2 cm)25 g
-
stale white bread torn in pieces50 g
-
fresh coriander leaves only10 g
-
garlic cloves3
-
carrots cut in pieces300 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)5 g
-
300 g butternut squash, diced (3 cm)pumpkin flesh diced (3 cm)300 g
-
onions sliced300 g
-
olive oil50 g
-
water50 g
-
fine sea salt1 tsp
-
sweet potatoes diced (2 cm)300 g
-
red peppers cut in pieces (3 cm)100 g
-
100 g fresh spinach leavesSwiss chard thick stalks removed, sliced (3 cm)100 g
Béchamel Sauce
-
whole milk500 g
-
butter diced40 g
-
plain flour40 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
1435 kJ /
343 kcal
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetable Stroganoff
30 min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 godz. 30 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 godz. 10 min
Chickpea Gratin
1 godz.
Carrot and Peanut Bake
55 min
Lentil Moussaka
3 godz. 30 min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 godz. 50 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 godz. 30 min
Root Vegetable Gratin
1 godz.
Vegetable Tart
1 godz. 15 min
Baked Penne with Vegetables
1 godz. 5 min