Urządzenia i Akcesoria
Hiszpański omlet ziemniaczany
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porcje
Składniki
-
200 g cebuli , przekrojonej na połówki
-
100 g oliwy z oliwek extra vergine
-
400 g ziemniaków , obranych, pokrojonych na cienkie plastry
-
100 g wody
-
½ łyżeczki soli
-
6 jajek
-
2 łyżki oliwy z oliwek , do smażenia
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
1572 kJ /
375 kcal
Białko
13 g
Węglowodany
18 g
Tłuszcz
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gołąbki kresowe z kaszą gryczaną i grzybami
1 godz. 35 min
Tarta z kasztanami, pieczarkami i żurawiną
1 godz. 15 min
Thermomix® Party - Przepis 5
10 min
Cepeliny z serem
24 godz. 50 min
Chlebki naan z kalafiorem i ciecierzycą, dipem z fety i matcha tahini
1 godz. 20 min
Pierogi z kapustą i grzybami
2 godz. 40 min
Zapiekanka twarogowa z owocami
1 godz.
Krokiety z kiszoną kapustą i ciecierzycą
1 godz. 45 min
Bao Burger z bananiną hoisin i piklowanymi ogórkami z mango
1 godz. 35 min
Kluski z makiem
40 min
Pierogi z bryndzą i szpinakiem
14 godz.
Makaron z fasolką szparagową, tofu i cukinią
30 min