Frittata ze szparagami

Frittata ze szparagami

4.4 74 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porcje

Składniki

  • sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
    40 g
  • cebuli przekrojonej na pół
    60 g
  • szparagów zielonych, bez twardych końcówek, pokrojonych na kawałki (2-3 cm)
    250 - 300 g
  • oliwy z oliwek
    20 g
  • jajek
    6
  • soli
    ½ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ½ łyżeczki
  • wody
    500 g

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 208 kcal / 870 kJ
Białko 14.8 g
Tłuszcz 15.6 g
Węglowodany 3.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...