
Urządzenia i Akcesoria
Deser z marchewki i nerkowców
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porcje
Składniki
-
marchewki pokrojonej na kawałki250 g
-
orzechów nerkowca plus dodatkowa ilość posiekanych orzechów do dekoracji80 g
-
mleka100 g
-
miodu30 - 50 g
-
masła pokrojonego na kawałki30 g
-
cynamonu, mielonego1 łyżeczka
-
kardamonu, mielonego1 łyżeczka
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
370.5 kcal /
1551.8 kJ
Białko
8.5 g
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
25.5 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Sód
65.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PYSZNE HISTORIE
66 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Krem kokosowy z gorzką czekoladą (à la Bounty®)
50 min
Zapiekane banany w czekoladzie pod kokosanką
40 min
Sycąca zupa krem z fasoli z jabłkiem i majerankiem
45 min
Kuleczki kokosowo-truskawkowe bez cukru
1 godz.
Kulki owsiane z burakiem i borówkami
30 min
Ciasto limonkowe z awokado (bez cukru)
2 godz. 30 min
Imbirowo-miodowe mini ciasta z mandarynką z Varomy
1 godz.
Ciasto z batatów
1 godz. 50 min
Zapiekanka jaglana z kurczakiem i marchewką
1 godz.
Czekoladowy budyń na mleku kokosowym (bez laktozy)
15 min
Deser twarogowy z mango
15 min
Zdrowy kisiel śliwkowy
10 min