Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de beurre, et un peu pour le moule
- 50 g de gruyère, coupé en morceaux
- 40 g de farine de blé
- 300 g de lait
- 4 œufs
- 200 g de thon en boîte au naturel, émietté
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1507 kJ / 361.5 kcal
- Białko
- 27.3 g
- Węglowodany
- 10.8 g
- Tłuszcz
- 23.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.8 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 618.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cannelloni sauce bolognaise
1 Std. 15 Min
Beignets de carnaval à la fleur d’oranger
1 Std. 50 Min
Rghayef dial l'feran (crêpes feuilletées farcies)
1 Std. 55 Min
Boreks au fromage
35min
Soupe de poireau gratinée
55 min
Nids de spaghetti, sauce tomate et brocoli
1 Std. 30 Min
Longuets aux olives, chorizo et emmental
2h 45min
Petits cakes au bacon et au fromage
50min
Velouté poireau-pomme de terre
1 Std.
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1 Std.
Madeleine fourrée roquefort-lardons
25 Min
Gougères au piment d'Espelette
1 godz. 5 min