Turbot sauce champagne

Turbot sauce champagne

4.7 67 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • 40 g d'échalotes coupées en deux
  • 100 g de beurre coupé en morceaux
  • 1 c. à soupe de fumet de poisson déshydraté
  • 100 g d'eau
  • 170 g de champagne
  • 6 filets de turbot (150 g chacun env.)
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 4 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 3 c. à soupe de crème fraîche
  • 5 jaunes d'œufs

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 28.5 g
Kalorie 1574 kJ / 377.7 kcal
Tłuszcz 25.5 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 3.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...