Turbot sauce champagne

Turbot sauce champagne

4.7 67 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • d'échalotes coupées en deux
    40 g
  • de beurre coupé en morceaux
    100 g
  • de fumet de poisson déshydraté
    1 c. à soupe
  • d'eau
    100 g
  • de champagne
    170 g
  • filets de turbot (150 g chacun env.)
    6
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de crème fraîche
    3 c. à soupe
  • jaunes d'œufs
    5

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 377.7 kcal / 1574 kJ
Białko 28.5 g
Tłuszcz 25.5 g
Węglowodany 3.7 g
Błonnik 0.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...