Cassolette de poissons

Cassolette de poissons

4.4 58 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions

Składniki

  • de graines de kasha
    50 g
  • de fenouil coupé en morceaux
    200 g
  • de carottes coupées en morceaux
    200 g
  • d'échalotes
    80 g
  • de beurre coupé en morceaux
    15 g
  • de vin blanc
    200 g
  • d'eau
    300 g
  • de poissons variés (julienne, merlu, cabillaud...)
    600 g
  • de farine de blé
    30 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    100 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 177.9 kcal / 746.3 kJ
Białko 15.9 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 11 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 3.9 g
Sód 210.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...