Salade de fèves, radis et asperge

Salade de fèves, radis et asperge

4.4 31 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • 30 - 40 g d'échalotes coupées en deux
  • 600 g d'eau
  • 1 c. à soupe de vinaigre balsamique
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1 c. à soupe de jus de citron fraîchement pressé (opcjonalnie)
  • sel à discrétion
  • poivre moulu à discrétion
  • 500 g de fèves fraîches écossées (env. 1800 g non écossées)
  • 200 g d'asperges vertes fraîches, coupées en tronçons (2-3 cm)
  • 150 g de radis roses
  • 10 - 15 brins d'herbes aromatiques fraîches variées (persil, ciboulette, basilic, etc.)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 8.8 g
Kalorie 806.8 kJ / 194 kcal
Tłuszcz 9.8 g
Błonnik 9.8 g
Węglowodany 17.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...