Salade de fèves, radis et asperge

Salade de fèves, radis et asperge

4.4 31 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • d'échalotes coupées en deux
    30 - 40 g
  • d'eau
    600 g
  • de vinaigre balsamique
    1 c. à soupe
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de jus de citron fraîchement pressé (opcjonalnie)
    1 c. à soupe
  • sel à discrétion
  • poivre moulu à discrétion
  • de fèves fraîches écossées (env. 1800 g non écossées)
    500 g
  • d'asperges vertes fraîches, coupées en tronçons (2-3 cm)
    200 g
  • de radis roses
    150 g
  • d'herbes aromatiques fraîches variées (persil, ciboulette, basilic, etc.)
    10 - 15 brins

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 194 kcal / 806.8 kJ
Białko 8.8 g
Tłuszcz 9.8 g
Węglowodany 17.8 g
Błonnik 9.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...