Tagliatelle aux cèpes et huile de truffe

Tagliatelle aux cèpes et huile de truffe

4.4 99 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
2 portions

Składniki

  • d'ail
    1 gousse
  • de persil frais équeutées
    5 branches
  • d'échalotes coupées en deux
    40 g
  • de beurre
    20 g
  • de poivre 5 baies à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de cèpes frais coupés en lamelles ou petits morceaux
    150 g
  • de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    50 g
  • d'eau
    1000 g
  • de sel et 2 pincées, à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café
  • de pâtes sèches aux œufs, type tagliatelle
    200 g
  • d'huile parfumée à la truffe
    15 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 397.5 kcal / 1657.5 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 25.5 g
Węglowodany 31 g
Błonnik 4.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...