Gaspacho de melon, tuiles au parmesan

Gaspacho de melon, tuiles au parmesan

4.4 14 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • 150 g de parmesan (100 g coupés en gros morceaux et 50 g pour réaliser des copeaux)
  • 2 melons de petite taille (600 g de chair pour le gaspacho et un peu pour réaliser des billes)
  • 40 g d'huile d'olive
  • 40 g de vinaigre à l'estragon
  • 12 feuilles d'estragon frais
  • 100 g d'eau
  • 3 pincées de poivre moulu
  • 50 g de graines de courge

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 18 g
Kalorie 1665 kJ / 399 kcal
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...