Gaspacho de melon, tuiles au parmesan

Gaspacho de melon, tuiles au parmesan

4.4 14 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • de parmesan (100 g coupés en gros morceaux et 50 g pour réaliser des copeaux)
    150 g
  • melons de petite taille (600 g de chair pour le gaspacho et un peu pour réaliser des billes)
    2
  • d'huile d'olive
    40 g
  • de vinaigre à l'estragon
    40 g
  • feuilles d'estragon frais
    12
  • d'eau
    100 g
  • de poivre moulu
    3 pincées
  • de graines de courge
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 399 kcal / 1665 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...