Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de jus de pêche
- 500 g d'eau
- 100 g de sucre
- 6 - 7 feuilles de basilic frais
- 6 pêches blanches
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1075 kJ / 250 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 61.5 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Błonnik
- 4.5 g
Alternatywne przepisy
Anchoïade
15min
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2h
Poire pochée au vin rouge, glace au yaourt et caramel au sésame
5h
Gaspacho
12 godz.
Pêches au basilic
30 min
Tartare de daurade à la thaïe
1 Std. 15 Min
Tartare de saumon avocat-concombre
50min
Tartare de dorade à la mangue
10min
Sauce rouille
10min
Œufs brouillés aux asperges
35min
Foie gras poêlé, purée de panais et crumble
1h
Pavé de morue aux légumes-racines en aïoli
55min