
Urządzenia i Akcesoria
Rillettes d'aile de raie au poivre vert
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
d'eau500 g
-
ailes de raie3
-
d'échalotes coupées en deux60 g
-
de poivre vert en saumure15 g
-
de persil frais équeutées3 branches
-
de fromage frais, type Madame Loïk120 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts3 pincées
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
134.2 kcal /
566 kJ
Białko
19.8 g
Tłuszcz
5.3 g
Węglowodany
1.5 g
Błonnik
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Rillettes et tartinades
10 Przepisów
Francja
Francja