Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 3 ailes de raie
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 15 g de poivre vert en saumure
- 3 branches de persil frais, équeutées
- 120 g de fromage frais, type Madame Loïk
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 566 kJ / 134.2 kcal
- Białko
- 19.8 g
- Węglowodany
- 1.5 g
- Tłuszcz
- 5.3 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cuisson des bigorneaux
25 min
Marmite aux palourdes
1 Std. 50 Min
Marinade tequila-orange (pour poitrine de porc)
12h
Crème de sardine au whisky
5min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40 min
Coquillages en vapeur de citron et salade de roquette
1h
Palourdes et amandes farcies
40 min
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1h 5min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 min
Rillettes de haddock aux agrumes et aux herbes
2h 15min
Papillotes de maquereau à la moutarde
25 min
Raie aux câpres
45 min