![Rillettes d'aile de raie au poivre vert Rillettes d'aile de raie au poivre vert](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A2D50447-9A3D-4D16-8D59-79C4E91EDF83/Derivates/7592d4e5-1d0a-47ad-86c7-8a3ef27ad102.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 3 ailes de raie
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 15 g de poivre vert en saumure
- 3 branches de persil frais, équeutées
- 120 g de fromage frais, type Madame Loïk
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 566 kJ / 134.2 kcal
- Białko
- 19.8 g
- Węglowodany
- 1.5 g
- Tłuszcz
- 5.3 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brandade de morue et persillade
50 min
Moules à la sauce chorizo
1 Std.
Lotte au beurre rouge
40 Min
Palourdes et amandes farcies
40 Min
Maquereaux au vin blanc
3 Std. 30 Min
Rillettes de haddock aux agrumes et aux herbes
2h 15min
Rillettes de maquereau
1 Std. 30 Min
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45 Min
Rillettes de noix de saint-jacques et noisettes croquantes
12h 15 min
Rillettes de poisson blanc
55 Min
Sauce à la mangue
50 min
Chutney framboise et poivron
1 Std.